- Relaxace -Úvodní stránka (Přejít na navigaci)
- Relaxace a odpočinek
Odborné články
Sekce:
Aktivní relaxace
Akvaparky a bazény
Cestování
Fitness
Kultura
Lázně
Masážní bazény
Nejen pro ženy
Příroda a my
Relaxační pomůcky
Relaxacni techniky
Sex a vztahy
Wellness
Vaříte nejen pro chuť, ale také pro zdraví?
První zastavení bude patřit kadeřávku. Je to blízký příbuzný kapusty a pěstoval se už od starověku. Ze všech košťálovin je nejméně náročný. Snese i mrazy okolo15 stupňů a vydrží na záhonech až do jara. Jeho listy jsou mechovitě kadeřavé a velmi dekorativní. Používá se zejména do polévek, jako příloh...Muž v kuchyni: Velikonoce jsou za dveřmi
Mnohde se o Velikonocích vaří BYLINKOVÁ POLÉVKA Z 50 g másla uděláme světlou jíšku, zalijeme a vymícháme studenou vodou. Osolíme a povaříme. Zvlášť na 50 g másla podusíme mladé lístky chudobky, fialky, opence, jahodníku, pampelišky, kopřiv, pažitky a petrželky. Tolik, aby bylo bylinek tak na...Muž v kuchyni: Menu z jarní zeleniny
Smažené kedlubny 2 mladé kedlubny, sůl, mletý bílý pepř, hrubá mouka, 2 vejce, 2 lžíce strouhaného parmezánu, 2 lžíce sezamových semínek, strouhanka, olej, salátové listy, 200 g měkkého tvarohu, 5 lžic mléka, svazek ředkviček, pažitka Kedlubny očistíme, umyjeme, nakrájíme na plátky silné asi...Muž v kuchyni: Dobroty z grilu
MASOVÝ ŠPÍZ S HOUBAMI A RAJČATY Potřebujeme: 600 g vepřové panenky, 8 žampionů, 8 plátků telecího párku, feferonku, 2 stroužky česneku, 3 lžíce másla, sůl, 200 g třešňových rajčat, svazek cibule, 2 lžíce estragonového octa, pepř, 3 lžíce olivového oleje, lístky tymiánu, pažitku. Maso a žampi...Muž v kuchyni: Je libo gulášek?
Máte svůj oblíbený recept, jak uvařit ten nejlepší? Můžete vyzkoušet i následující nebo se alespoň inspirovat. Znojemský guláš Na 4 lžících oleje nebo sádla osmahněte 200 g cibule pokrájené nadrobno. Vložte 400 g hovězího masa nakrájeného na kostky, osolte, okořeňte 3 lžičkami sladké papriky...Muž v kuchyni: Obyčejné brambory
Gratinované brambory 200 g brambor, 200 g mrkve, 40 g sýra, 150 ml podmáslí, sůl, pepř. Brambory a mrkev nakrájíme na kostky nebo na nudličky a asi 10 minut vaříme v osolené vodě. Uvařenou zeleninu narovnáme do vymazané a vysypané zapékací misky a zalijeme směsí strouhaného sýra a podmáslí. ...Muž v kuchyni: Kulaťoučké knedlíky
Obecně jsou u nás nejoblíbenější knedlíky houskové. Jako příloha se podávají zejména k omáčkám nebo gulášům, protože jsou suché a tekutá omáčka se do nich nejlépe vsákne. Bramborové knedlíky se hodí zase k pečeným masům a zelí nebo špenátu. Protože do nich se omáčka moc nevsákne, je potřeba k nim po...Muž v kuchyni: Omáčkové
Já vám dnes poskytnu něco trochu jiného. Už jste někdy, milé dámy, zkoušely studené omáčky? Výhodou studených omáček je, že jejich příprava není složitá a netrvá dlouho. Jsou vyrobeny z čerstvých surovin a jejich příprava nevyžaduje tepelné zpracování. Bývají lehké, mají výraznou chuť a nekonzum...Muž v kuchyni: Čínské
Čínská kuchyně se přes toto rozdělení sjednocuje, a to v používaných surovinách. Tato směs je vždy dosti složitá, ale příprava číny je ve velké míře rychlá. Suroviny se nadrobno krájejí a rychle tepelně upravují. Základem je také naložení masa do koření. Pokud je maso dlouho naložené, je již vlastně...Muž v kuchyni: Pět dní s husou
Získáme-li tedy pěknou, velkou sádelnou husu a chceme-li jí použít na víc jídel, postupujeme takto: husu stáhneme z kůže, kterou ponecháme pouze na stehnech. Potom přikročíme k dalšímu chirurgickému zákroku. Kus méně tučné kůže ze hřbetu přišijeme na prsíčka, aby při pečení nevyschla. Ostatní kůži a...Vyhledávání
Máte-li zájem o reklamu na www.relaxace.cz pište na info@relaxace.cz
Provozovatel stránek neodpovídá za obsah a dostupnost stránek, které jsou provozovány pod jednotlivými odkazy.
Kontrola jejich náplně a provoz jsou plně v kompetenci jejich majitelů.
Položky Označené jako "Doporučuje" případně "Další možnosti z okresu" jsou placenou službou.